Mode

10 Dingen die elke vrouw niet weet over mannen en zou moeten weten

We zijn eraan gewend te geloven dat alle mensen gelijk zijn, dat ze allemaal vrijpostig zijn en dat ze nooit zullen rijpen. We zitten in een ernstige fout, niet iedereen is gelijk en er zijn nog steeds dingen over die je niet kent en die je moet kennen om ze vanuit een ander perspectief te bekijken. Niet generaliseren, je zou niet willen dat ze hetzelfde met je doen.

Ze zijn erg emotioneel.

Helaas heeft de maatschappij hen geleerd dat mannen niet huilen, maar degenen die erin slagen dit absurde concept te doorbreken, zijn niet bang om te huilen of hun emoties te tonen. Een emotioneel vrije man zal een veel betere relatie hebben dan zij die dat niet doen.

Ze houden niet van eenzaamheid.

Oudere mannen hebben veel meer last van eenzaamheid dan van andere mensen.

Ze zoeken naar manieren om dingen op te lossen.

Geloof het of niet, wanneer mannen ruzie hebben met hun partner, denken ze altijd aan het oplossen van dingen, dat is hoe hun brein werkt.

Ze kijken naar andere vrouwen.

Volgens Pranjal Mehta, sociaal psycholoog aan Columbia University, is er in de mens een grote hoeveelheid testosteron, wat de regio pijn doet die de impulsen van de hersenen reguleert. Dit zou de verklaring zijn die rechtvaardigt dat ze zich niet kunnen omdraaien om een ​​vrouw te zien, en dat ze op dezelfde manier het meteen vergeten nadat het hun gezichtsveld verlaat.

Ze zijn territoriaal.

Mannen hebben de neiging om gewelddadig te zijn als het gaat om het verdedigen van wat van hen is, beide praten over relaties en bezittingen.

Ze hebben een hiërarchie nodig.

Mannen hebben behoefte aan een hiërarchie, daarom sluiten ze zich aan bij sportgroepen of het leger.

Rijpen maakt ze minder concurrerend.

Stabiliteit is het doel van elke man, en naarmate ze rijper worden, neemt het concurrentievermogen en de agressie af, waardoor ze in balans komen met hun leven.

Het zijn ouders.

Maanden voordat je baby geboren wordt, genereert het brein van een man hormonen die het volledig veranderen, waardoor ze vaderlijk worden.

Ze houden van en willen geliefd worden.

Het idee dat mannen het koud hebben is vals, ze willen liefde hebben en geven zoals iedereen.

Ze willen trouwen.

Mannen zijn eerder ontrouw voordat ze 30 zijn, maar na deze leeftijd willen ze een compromis sluiten en tot rust komen.

Video: 11 dingen die elke vrouw zou moeten weten (December 2019).