Mode

Leugens die je ouders je als kind dwongen te zeggen

De ouders brengen hun hele leven door met vertellen dat je geen leugens moet vertellen en dat je leven gericht moet zijn op eerlijkheid, hoewel ze geen goed voorbeeld zijn, omdat je heel je jeugd hebt doorgebracht met liegen voor hen. Gelukkig waren de meeste niet beschadigd, of dat denk ik tenminste. hahaha

Iemand heeft aangebeld en onmiddellijk zei je moeder tegen je: "Laat jezelf vallen en zeg haar dat ik niet hier ben."

De telefoon rinkelt en de oorverdovende schreeuw van een van je ouders zegt: "Als het voor mij is, ben ik dat niet".

In een familiereünie vertrokken ze gewoonlijk wanneer ze zich vervelen en zeiden: "Het kind heeft veel huiswerk en heeft het niet gedaan".

Als uw moeder per ongeluk iets van uw vader heeft gebroken of andersom, hoort u altijd de volgende woorden: "Het was uw kind".

Je moeder wil een uitzending op tv kijken, maar je vader kijkt ernaar, dus dit gebeurt: "Vertel je vader dat je deze show wilt bekijken." (dat wil zeggen, het programma dat ze wil zien)

Als je een jongere broer hebt en je al weet dat de Koningen en de Kerstman niet bestaan, dwingen ze je om in hun gezicht tegen hen te liegen, zodat ze de illusie zoals jij niet verliezen.

Als je te laat op school komt vanwege je ouders, hoor je bij de ingang dit: "Dit kind haast nooit, we zijn altijd te laat vanwege hem".

Als je moeder al het geld besteedt aan dingen die ze niet verschuldigd is, zal ze zeggen: "Ik moest een heleboel dingen kopen van de school naar je hij @"

Video: DINGEN DIE JE GELOOFDE ALS KIND! (December 2019).