Mode

10 Simpele desserts gemaakt met NUTELLA die je doen huilen van geluk

1. Nutella Frappe.

Er zijn verschillende manieren om het te doen, natuurlijk is het meest praktisch om genoeg Nutella in combinatie met melk en ijs in de blender te doen. Het is jouw beslissing als je slagroom en Hershey's chocolade toevoegt. Ik wilde zelfs!

2. Bruine boter, Nutella en zout in graan.

Perfecte combinatie van zoet en zout. Recept hier.

3. Donuts met Nutella-deksel.

Een eenvoudige optie is om de donut zonder glazuur in uw favoriete bakkerij te kopen en deze zelf te bedekken met Nutella. Daarna kunt u het 10 seconden in de magnetron plaatsen. Het zal heerlijk zijn! (U bespaart veel tijd en geld).

4. Nutella-empanadas.

Kun je je ze voorstellen met een warme kop koffie? Ik zag mezelf al! Het is een beetje moeilijker, maar ik denk dat het het proberen waard is. Het recept hier.

5. Oreos met Nutella.

De perfecte combinatie Ze zijn perfect om te eten met een vanille milkshake.

6. Aardbeien gevuld met Nutella.

Als je van aardbeien met chocolade houdt, wacht dan om ze te proberen gevuld met heerlijke Nutella.

7. Nutella Quesadillas met banaan en kaneel.

Zeer vergelijkbaar met een crêpe en met een unieke smaak. Ze worden bereid met bloemtortilla en de kaneel kan naar binnen. We raden aan ze in de pan te doen met heel weinig boter, zodat de nutella smelt en de bloemtortilla een beetje geroosterd is. Een uitstekend dessert om een ​​film te kijken.

8. Broodje met stokbrood met Nutella.

Het maken van stokbrood is het eenvoudigste ter wereld. Het beste van alles is dat ze zijn gemaakt met ingrediënten die je nu zeker in je koelkast hebt. Je hebt alleen melk, eieren, suiker en het brood van je keuze nodig. Als je ze eenmaal hebt, maak je gewoon een broodje door Nutella in het midden van de broden te zetten en je weet niet wat een delicatesse is! Het is jouw beslissing als je aardbeien, perziken op siroop of banaan toevoegt.

9. Popcorn met deksel van Nutella.

Het beste van 2 werelden. Recept hier

10. Hotcacke Burrito met Nutella.

Bereid een paar normale hotcacks voor, maar zet ze binnen in Nutella. We raden je ten zeerste aan een paar dunne plakjes mango toe te voegen. Als je honing wilt toevoegen, is dit een uitstekende optie.

Als je zo graag wilde doen, help me dan om deze inhoud te delen. Bedankt!

Video: HOW TO: Magnetron cake in mok (November 2019).