Mode

De geheime gids van een verleider

Een man die weet hoe hij een vrouw moet veroveren heeft altijd deze kenmerken.

Spreek met vertrouwen en zorg ervoor dat er geen ongemakkelijke stiltes zijn.

Een echte verleider heeft de gave van het woord, en hoe ongelooflijk het ook lijkt, het lijkt erop dat je kunt praten en commentaar kunt leveren op elk onderwerp. Als hij niet veel weet over waar je het over hebt, slaagt hij erin om alles perfect vast te leggen en weet hij je vragen te stellen, die erin slagen een interessant gesprek te onderhouden. Het is gebruikelijk dat we tussen het gesprek opmerkingen maken met voldoende humor.

Gevoel voor humor

Het zal je op zo'n eenvoudige manier en zonder moeite laten lachen, hiermee kun je een automatische verbinding ermee maken.

De piropos.

Een verleidelijke man weet een meisje te vleien en haar zich bijzonder te laten voelen, op deze manier zal ze haar in hem geïnteresseerd maken. Dus mannen zullen meestal op zoek zijn naar iets moois om te zeggen, en tegelijkertijd kunnen we niet tegen een andere vrouw zeggen. Een verleider weet altijd dat bij de eerste afspraken alles wat geld niet kan kopen, moet worden gecomplimenteerd. Het is belangrijk om het merk van je kleding niet te vleien, maar eerder hoe je ze draagt ​​en hoe goed je ze ziet.

Voorbeeld: "Ik was gefascineerd door hoe dat shirt eruitziet, het past perfect bij uw persoonlijkheid".

Zelf.

Heel belangrijk! Een sedutor zal altijd weten dat hij zijn hoofd koel moet houden (zelfs als al het andere heet is). Hij zal je alleen een voorstel of een petitie doen, en alleen als je zeker weet dat je antwoord gunstig zal zijn.

Maak aanbiedingen die je niet kunt weigeren.

Een jongen die weet hoe hij je voor je voeten moet laten vallen, zal voorstellen gaan doen die je wat emotie en adrenaline bezorgen, eerst beginnen met eenvoudige dingen en zo beetje bij beetje totdat hij wint.

Ken de regels van het spel.

Voor hetzelfde, zal het niet al uw brieven tegelijk tonen.

Het maakt dat je het nodig hebt.

Dit wordt in eerste instantie bereikt door een beetje onverschilligheid te tonen. Dat is waarom veel meisjes zich altijd afvragen waarom die gast ze niet elke dag belt. Hij doet gewoon zijn techniek om je te laten zien dat je leven aan zijn zijde veel leuker is.

Het gaat op verschillende snelheden.

Op een dag kun je alles in de wereld doen, de volgende dag beantwoord je misschien niet eens je mobiele telefoon of een WhatsApp-bericht. Het is niets meer dan niet altijd in hetzelfde tempo gaan, waardoor de rente te snel verloren gaat. (Afhankelijk van het meisje dat je wilt veroveren)

Het is onvoorspelbaar.

Een grote verleider is nooit een voorspelbare man. Hij weet dat hij door verschillende houdingen in staat te zijn een veel interessantere man te worden. Een verleider zal nooit de hele dag lief zijn, te allen tijde en met alle mensen. Als je dit doet, bereik je een slechte jongenshouding die je misschien zo leuk vindt.

Angstaanjagend.

Het laat dingen aan je verbeelding over, zonder ze volledig te beantwoorden.

Geduld.

Hij weet geduldig te zijn en begrijpt dat al het werk dat hij heeft gedaan vroeger of later vruchten zal afwerpen. Haasten kan leiden tot falen en vluchten.

Constancia.

Een man die echt een vrouw wil veroveren, denkt 24 uur op ingenieuze manieren om hun aandacht op een subtiele manier te krijgen, maar heeft uitstekende resultaten. Het kan variëren van het sturen van een eenvoudig whatsapp-bericht waarin je zegt dat je van je gedroomd hebt, tot iets uitgebreider.

Het is realistisch.

Niet alle verleiders zijn perfect. Sommige hebben voordelen die anderen niet hebben, bijvoorbeeld: sommige zijn mooier, anderen hebben meer geld, anderen leven alleen, enz. Elke verleider kent zijn zwakke punten, dus op basis daarvan zal hij weten welke vrouwen het meest binnen zijn bereik liggen.

Het is gedurfd.

De man die brutaal is, heeft altijd meer kansen voor een vrouw om aan zijn voeten te vallen, dan voor iemand die zijn impulsen behoudt. Als we het verstandig vinden om ze te kussen, zullen we ze niet vragen, we zullen het ze gewoon vragen.

Het is niet aan het cloying.

We weten hoe we ze hun tijd moeten geven, we begrijpen dat er gelegenheden zijn die de voorkeur geven aan feestjes met vrienden zonder dat we de hele nacht vast blijven zitten. Die kleine details zijn belangrijk om een ​​meisje verliefd op je te laten worden, beetje bij beetje zal ze je vragen om meer tijd met haar door te brengen.

We zoeken naar het zwakke punt.

We weten dat alle vrouwen een zwak punt hebben dat we moeten vinden en exploiteren. De meesten van hen zoeken alleen erkenning en genegenheid als mensen. Net als jij en ik, beste lezer. Het zwakke punt van elk vinden: dit is de kunst van het verplaatsen van de wil. Het is meer een vaardigheid dan een vastberadenheid. Het is weten waar je elk stuk moet invoeren. Eerst moet je het personage kennen, dan het zwakke punt aanraken, er op staan, het zal onvermijdelijk blijven zonder te willen.

Hij weet hoe hij verrassingen moet geven.

Het probleem van veel mannen is dat ze tientallen geschenken geven en uiteindelijk de vrouw overweldigen, waardoor ze zich zelfs een beetje lastig gevallen voelt. Een verleider geeft de voorkeur aan een goede verrassing en op het juiste moment.

Over romantiek.

Een verleider weet dat hij verboden is om er stom uit te zien als hij verliefd is. Hij kent de perfecte manier om je alles te laten weten wat hij voor je voelt, zonder te vervallen in de obsessie die uiteindelijk je overweldigt.

We weten heel goed dat we het goed doen.

We weten welk type lotion goed bij ons past, het soort knipbeurt, de kleding, de gemoedstoestand die je hebt en degene die we moeten implementeren wanneer we met je praten.

Jaloezie.

Ja, we geven af ​​en toe jaloezie, maar gewoon als een strategie om te beseffen hoe geïnteresseerd ze in ons zijn.

We weten dat jij ook een slecht meisje in je hebt.

Hoe goed een meisje je ook wilt proberen te zijn, we weten dat er in jou ook een kleine duivel is waarvan we weten hoe hij hem van streek kan maken. Het kan een groot vuur veroorzaken, waardoor je ons meer zult willen.

We hebben ethiek, we weten hoe we moeten respecteren.

Dit punt is erg belangrijk. Een echte man begrijpt wanneer een vrouw een relatie heeft waarin ze allebei van elkaar houden. Voor dit soort vrouwen is het verboden om hen te behandelen om te overwinnen, we houden er niet van om problemen te veroorzaken.

We weten hoe te verliezen.

Als niets werkt en we weten dat we verloren zijn, gaan we er trots op het te hebben geprobeerd. Je kunt niet altijd winnen.

We plaatsen niet alle eieren in dezelfde mand.

Een verleidelijke man die nog niet verliefd is, zal altijd werken, niet alleen om je te binden, het is mogelijk dat hij hetzelfde doet met 2 of 3 meisjes. Sommige verzekeringen zullen ons opbrengen.

Video: De Draak Onthuld. De Geheimen, Geesten en Machten, Achter de Krijgskunsten. (November 2019).