Mode

10 manieren waarop hij je zal vertellen dat hij ontrouw was

Tegenwoordig is het veel gemakkelijker om te beseffen dat iemand ontrouw is, omdat je bij het minste vermoeden je gezicht, whatsapp of een ander sociaal netwerk kunt controleren. Maar vandaag zal ik u enkele tips geven, zodat u niet dat vuile werk hoeft te doen, wees alleen zeer alert op de signalen die het u geeft.

1. Het is juist op het moment dat het je belt.

Veel mensen denken dat als ze je elke dag om 6 uur of op dezelfde tijd bellen, je niet vermoedt dat ze elkaar daadwerkelijk zien. Dus als je iemand al vermoedt en deze persoon dit gedrag vertoont, verbergt hij waarschijnlijk iets voor jou.

2. Ze zeggen nieuwe zinnen.

Als je partner ontrouw is, begin dan heel snel zinnen te gebruiken die met die andere persoon zeggen. Normaal gesproken zijn het zinnen die nog nooit in hun relatie zijn gezegd.

3. Verander je routine.

Als je bij hem woont, kun je dit punt heel duidelijk identificeren. Als je eerst wilde eten of slapen om een ​​film te kijken, was het eerste dat je wilde doen een bad nemen of een dutje doen omdat je hoofd pijn doet, begin je te vermoeden.

4. Probeer dat iedereen aan zijn zijde gaat.

Als je 's morgens niet wilt stoppen om naar school of werk te gaan, zoals altijd, is het een duidelijk teken dat je mensen vermijdt die je in een risicovolle situatie kunnen brengen.

5. Begint te verwarren.

Een duidelijk teken dat u ontrouw bent, is wanneer u de momenten die u met u en met een andere persoon bent verwart, gaat verwarren. Ze zegt meestal dingen als: "Weet je nog toen we die film zagen?" In werkelijkheid heb je het nog nooit samen gezien.

6. Hij werd van het ene moment op het andere ziekelijk jaloers.

Mensen die ontrouw zijn, worden vaak erg onzeker, omdat ze zich onzeker voelen dat je hetzelfde voor hen doet. Dus als het u vraagt ​​wie u een bericht heeft gestuurd of wie u belt, kan dit erop duiden dat het iets verbergt.

7. Hij wordt nerveus als je hem vraagt ​​wat je ziet is raar.

Als je hem vraagt ​​waarom hij raar is, zegt hij tegen je: "Daar ben je gek, ik heb niets", vergezeld van een glimlach en een plotselinge verandering van onderwerp, waarschijnlijk iets verbergend.

8. Het lijkt erop dat je mobiele telefoon je beste vriend is.

Als je ziet dat het niet gescheiden is van de mobiele telefoon of wanneer je naar de wc gaat, komt dat waarschijnlijk omdat hij niet wil dat je zijn privéberichten ziet.

9. Begin te lijden aan slapeloosheid.

Een interessante studie die is uitgevoerd aan een universiteit van E.U. Dientengevolge beginnen mensen die ontrouw zijn meestal slapeloosheidsproblemen te krijgen, evenals verlies van eetlust en zelfs depressie. Dit komt door de stress waardoor ze niet op heterdaad worden betrapt.

10. Begin interesses te hebben die je nooit hebt bewezen.

Als hij op enig moment belangstelling gaat tonen voor dingen waar hij altijd tegen is geweest, kan hij aangeven dat hij de smaak van de ander overneemt. Een duidelijk voorbeeld zou kunnen zijn om van het ene moment op het andere een vegetariër te worden.

Het kan geen kwaad om te zeggen dat deze punten slechts advies zijn en helemaal geen universeel antwoord. Het beste is altijd om de dingen te praten zoals ze zijn, maar we hopen nog steeds dat ze je kunnen helpen.

Video: 10 MANIEREN OM NEE TE ZEGGEN! (December 2019).