Mode

11 Manieren om op een natuurlijke manier een sexy blondine te worden

We dromen allemaal ooit in onze levens om blond te zijn, dus namen we onze toevlucht tot kleurstoffen en chemicaliën om die look te krijgen. Deze behandelingen beschadigen ons haar echter veel.

Vandaag kunt u op een eenvoudige en natuurlijke manier sexy blonde worden.

1. Citroen

Knijp en pers het sap van 3 citroenen om te voorkomen dat het resultaat pulp en zaden bevat. Giet het in 1/2 liter water en breng het aan op droog haar. Laat de zon drogen en normaal baden. Doe het minstens 3 keer per week.

2. Kamille

Kamille is het meest gebruikte product om haar van nature lichter te maken. Maak een infusie, laat het afkoelen en giet het over je haar. Laat minstens 20 minuten rusten voordat u gaat spoelen en normaal baden.

3. Ei en bier.

Om het voor te bereiden, hoef je alleen maar het eiwit te kloppen, een beetje bier zonder alcohol toe te voegen en het mengsel op al je haar aan te brengen. Laat 20 minuten staan, spoel en was normaal.

4. Honing.

Voeg twee eetlepels honing toe aan je conditioner en breng het aan op het haar, laat het 20 minuten rusten. Spoel vervolgens af met warm water. Naast het verduidelijken, voedt het je haar waardoor het glanzender en zijdezacht is.

5. Kamille en citroen sumo.

Voeg een infusie van kamille en citroensap toe aan je shampoo. Houd het mengsel goed gesloten in de container, breng het bij het haar aan na het wassen, laat het 5 of 10 minuten inwerken en spoel het af met warm water.

6. Rabarber.

Kook in 17 "-liter water van $ rabarberbeker, laat afkoelen, zeuren en bewaren in een kom, gebruik het als conditioner na het wassen van je haar, je zult de resultaten over een paar dagen merken.

7. Zuiveringszout

Naast het verlichten van je haar, worden geleidelijk alle schadelijke chemicaliën verwijderd die zich in de loop der jaren hebben opgehoopt. Maak een pasta met bakpoeder en water, breng het aan als masker als je klaar bent met baden en spoel het af met warm water. Gebruik het twee keer per week.

Bicarbonaat in een houten lepel

8. Kaneel

Meng een eetlepel kaneel met je gewone conditioner, breng het aan op al je haar en laat het minstens een uur inwerken. Spoel en baad normaal. Doe het minstens 2 keer per week.

9. Vitamine C.

De vitamine is ideaal voor het haar, maakt het niet alleen helderder, maar helpt het ook gezond te houden. Gebruik gewoon ongeveer 8 of 9 tabletten vitamine C, verpletter ze en meng ze met je favoriete shampoo. Was het zoals gebruikelijk en conditioneer het dan.

10. Hennapoeder.

Meng het poeder in kokend water tot het een pasta vormt, laat afkoelen en breng het aan op het haar. Doe een douchekap op en laat deze minstens een uur zitten. Spoel en herhaal 2 keer per week.

11. Zout.

Om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken, kunt u ook zout met water mengen. Als je ooit in zout water hebt gezwommen, weet je hoe dit werkt. Meng gewoon 1 portie zout met 5 porties water. Laten staan ​​en afspoelen aan het einde.

Video: New Year's Eve (December 2019).