Mode

Dingen die je kunnen overkomen op je eerste dag van de universiteit

De universiteit beginnen is nooit gemakkelijk; Het kiezen van een carrière, in sommige gevallen naar een onbekende stad gaan en tegenover een nieuw soort mensen staan, kan iets zijn dat zenuwen opwekt. Je kunt die eerste dag van de universiteit niet missen waar je nieuwe mensen leert kennen en je bereidt je voor op een goede eerste indruk.
Dit is een reeks dingen die je op je eerste dag kan overkomen:

1. We slapen helemaal niet.

Of anders, we slapen drie uur, omdat we de verwachting hebben van wat we morgen gaan vinden.

Voor de eerste keer in de hele geschiedenis van het menselijk bestaan ​​...

We worden wakker (of we zijn al wakker), wanneer het alarm afgaat en het geluid veel tegenstrijdige sensaties produceert. Aan de ene kant voel je emotie om de dag te beginnen, maar je voelt ook de angst dat je niet weet hoe de dag zal eindigen.

3. Uit angst voor ontgroening hebben we besloten om niemand te vragen waar het 'x'-ding is.

Van de school kwellen ze ons over de universiteit en de zware grappen die de studenten die gaan afstuderen maken naar de nieuwe. Dat is de reden waarom we liever geen grapjes maken of slechte aanwijzingen geven en we gaan liever zelf naar die onontgonnen gebieden.

4. Je beseft dat je het niet zelf kunt.

Wanneer we door de tuin van terreur lopen, betreden we het verboden bos en zwemmen in het zwanenmeer zonder onze faculteit te kunnen vinden. Wanhopig om op tijd aan te komen, hebben we besloten om die persoon te vragen een betrouwbaar aspect te hebben zodat hij ons kan begeleiden. In dit geval toont de persoon (in de meeste gevallen een universitaire werknemer) ons het gebouw dat we zagen zodra we aankwamen, maar we kwamen langs.

5. Je voelt ieders ogen terwijl je naar je woonkamer zoekt.

Meestal kijken ze niet naar je, maar op de zenuwen maak je een film in je hoofd waarin ze lachen om je desoriëntatie. Ondertussen raak je in paniek, begin je te twijfelen of je in de juiste faculteit bent en begin je je mobiele telefoon te zien terwijl je doet alsof je schrijft om er casual uit te zien. Wanneer je eindelijk je klaslokaal vindt, ga je binnen door een intern gebed te bidden in de hoop dat de leraar nog niet is aangekomen en je niet aan iedereen blootstelt.

6. Je zoekt naar het vriendelijkste gezicht.

Hoewel veel leraren zich op de eerste dag van de les niet druk maken over punctualiteit, ren je om naast het eerste gezicht te zitten dat vriendelijk voor je is.

7. De eeuwige twijfel rijst op.

Zit ik voorover en let ik op de leraar, of ga ik achterover zitten en praat ik rustig met anderen?

8. Je bidt dat de leraar niet met teamwork komt.

Het is normaal om te gebeuren, veel leraren proberen het ons gemakkelijker te maken en besluiten ons sinds het begin van het jaar groepswerk te sturen, dit om meer klasgenoten te ontmoeten, maar je vervloekt en je weet niet bij welke groep je moet komen.

9. Scan de groep onvermijdelijk om de knapste te detecteren.

Het is als een chip die de eerste dagen van school activeert. U moet altijd uw nieuwe prospect lokaliseren.

10. Je zenuwen eindigen uiteindelijk kalm.

Je weet dat het ergste is gebeurd en je begint deze nieuwe fase leuk te vinden.

Video: Verlegen? In 3 stappen minder onzeker :. Pelpina (December 2019).