Mode

Terreurfilms zo belachelijk dat ze onmisbaar zijn geworden

Er zijn belachelijke films en deze laten zien dat ze van angst zijn, maar het enige dat je veroorzaakt is gelach en verwarring. Hoewel ik ook moet zeggen dat ze iets hebben waardoor je ze niet wilt missen.

1. Ruimteclownmoordenaars.

Deb en Mike zien een meteoor in het bos vallen. Wanneer ze komen onderzoeken ontdekken ze dat het een circustent is vol moorddadige clowns.

2. De vloek van Chucky.

Nica is verwoest door de vreselijke zelfmoord van haar moeder. Haar oudere zus Barb keert terug naar haar huis om haar in deze moeilijke trance te helpen, en brengt haar haar dochtertje mee, die eigenaar is van een pratend speeltje genaamd Chucky, dat op een mysterieuze manier per post arriveerde.

3. De wraak van Pinocchio.

Nadat hij is veroordeeld voor moord, geeft de serieuze moordenaar Vicent Gorro zijn advocaat Jennifer Garrick een houten Pinokkio, zijn enige bezit en een gered bewijs van een van zijn misdaden. Zoe, de dochter van de advocaat, pakt de pop en denkt dat het een geschenk voor haar is, en dan beginnen er heel vreemde gebeurtenissen te gebeuren.

4. Dankbaarheid.

Een moorddadige kalkoen met een bijl valt universiteitsstudenten aan tijdens Thanksgiving-vakanties.

5. Broed van het kwaad.

Duncan is een man die een demon in zijn ingewanden heeft, een kwaad dat hem interne ravage bezorgt, totdat Duncan tijdens een therapiesessie toestemming geeft om te vertrekken.

6. Rubber.

Wanneer Robert, een levenloze band, zijn destructieve telepathische krachten ontdekt, richt hij al snel zijn blik op een stad, en in het bijzonder op een mysterieuze vrouw die zijn obsessie wordt.

7. De verdomde goblin.

Een klavertje vier heeft een slechte goblin in een doos in de kelder van een huis gehouden. Na de tijd dat verschillende mensen onbedoeld hun gevangenis hebben losgemaakt, verlangde de verdomde goblin naar wraak en herstelde hij hun gewenste goud.

8. Blacula.

Een Afrikaanse prins gaat naar Transsylvanië om graaf Dracula te vragen om hem te helpen de slavenhandel te bestrijden. Zoals natuurlijk is, bespot de aristocraat sarcastisch en als een straf voor zijn vermetelheid vampiert hij hem.

9. Mandje.

Duane Bradley arriveert in New York met een mysterieuze mand. Binnen verbergt zijn broer Siamese Belial zich, totaal misvormd. Beiden werden operatief gescheiden toen ze klein waren en Belial werd achtergelaten in een prullenbak, omdat hij verondersteld werd dood te zijn. Maar hij overleefde en nu is hij met zijn broer gearriveerd om wraak te nemen op de artsen die hen scheidden.

10. Zeldzame export.

Wetenschappers zijn in het noorden van Finland bezig met het onderzoeken van vreemde gebeurtenissen die verband houden met het bestaan ​​van een mysterieus wezen. In navolging van hem volgt de kleine Pietari de waarheid achter het gezicht van de kerstman.

11. Jack frost.

Een seriemoordenaar sterft en zijn ziel reïncarneert als een sneeuwman, die zijn moorden kennelijk opnieuw opstart.

12. Slechte smaak.

Een kleine kuststad lijkt volledig verlaten te zijn: de bewoners zijn ontvoerd door een groep buitenaardse wezens op zoek naar mensenvlees voor de hamburgers van een intergalactisch fastfood.

13. De Gingerdead-man.

Een moordenaar die in de elektrische stoel wordt geëxecuteerd, komt weer tot leven in de vorm van een peperkoekkoekje om het meisje te vermoorden dat hem beschuldigde.

14. De moordenaarschapen.

In een afgelegen Nieuw-Zeelandse boerderij doet een wetenschapper een onverantwoord programma van genetische manipulatie dat probeert het 'perfecte schaap' te creëren. Wanneer een groep onbekwame milieuactivisten een mutant lam loslaat, worden duizenden schapen bloeddorstige roofdieren wiens doel het is om het menselijk ras te beëindigen.

15. Sharknado.

In een stad wordt het geterroriseerd door duizenden haaien die door een orkaan zijn gebracht. Wanneer de tornado's zich beginnen te vormen en de haaien van de aarde verhogen, beginnen de moordende moordenaars hun vernietiging in het water, de aarde en in de lucht.