Mode

Redenen waarom ik de voorkeur geef aan ouderwetse liefde

Vandaag voel ik me een beetje nostalgisch op het gebied van liefde, en dat is voordat Facebook bestond, liefde een andere betekenis had. Voordat het belangrijkste was om te kunnen veronderstellen dat je een relatie hebt, was liefde een manier om te leven en geïnspireerd te worden. Tegenwoordig lijkt dit gevoel te evolueren en niet precies op een goede manier.

Ik ben 27 jaar oud en heb de afgelopen jaren geen liefde kunnen leren kennen zoals ik zou willen leven, vol ervaringen en onvergetelijke herinneringen.

Misschien is het mijn probleem, want ik hou van ouderwetse liefde. Die liefde die gelukkig mijn grootouders en mijn ouders leefden, waar een boeket rozen de manier was om Like te geven aan de persoon die je vlinders in je buik liet voelen.

Ik mis het ontmoeten van een persoon zo erg dat in plaats van me 's ochtends een WhatsApp-bericht te sturen, ik besluit wakker te worden met een telefoontje en hoor van zijn hese stem goedemorgen zeggen, of' s nachts in plaats van me een emoticon te sturen, bel me en We kunnen uren en uren doorbrengen met alles te vertellen waar we van houden, hoe cheesy het ook is.

Ik weet dat er iemand moet zijn die hetzelfde wil als ik. Een man met wie ik nog steeds goed kan praten als ik koffie ga drinken, die me bij de hand neemt en me in de ogen kijkt in plaats van elke 5 minuten zijn mobiele telefoon te pakken om te kijken naar de nieuwe publicaties die zijn vrienden hebben geschreven.

Het is niet dat ik veel vraag, alles wat ik wil vermijden is dat ik op een dag door technologie het gevoel vergeet dat wordt veroorzaakt door kleine persoonlijke details. De emotie die hij je geeft wanneer ze je een brief geven, de brief zien, spelfouten en de oprechtheid van die persoon die verliefd op je is, is iets dat ik mis met mijn hart.

Ik zeg niet dat ik een man wil die voor me betaalt, die me behandelt als een 'prinses' die niet weet hoe hij iets moet doen of 'perfect' is, verwar me niet. Ik wil gewoon een man die weet hoe een heer te zijn. Dat als we een probleem hebben, het hoofd aanspreek en niet op "INBOX" Als we een sterke ruzie hebben, ben ik 's nachts met een serenade aangekomen of heb ik een lied gewijd aan degenen die je vasthielden en je rillingen bezorgden. Dat ik op de dagen van ons jubileum knapper dan ooit aankwam met wat chocolaatjes in mijn hand en mijn hand nam om samen een wandeling te maken.

Hoe dan ook, ik wil geloven dat er nog steeds mensen zijn die denken zoals ik. Ik denk niet dat ik teveel vraag, gewoon een echte liefde, voor die onvergetelijke.

Video: Vrouwenpraat - Het beste woord voor de daad (December 2019).