Mode

Zoekt meisjes die van skateboarden houden

Skateboarden is niet alleen een sport, het is ook een levensstijl die meestal erg vrijgeestige meisjes leuk vindt. Als u op zoek bent naar een activiteit die u helpt om uzelf volledig te ontdoen van persoonlijke problemen, stress, enz ... Skateboarden zou de beste optie voor u kunnen zijn.

Vandaag de dag wil ik je meer dan alleen tricks of persoonlijkheden leren skateboarden, ik wil je visueel motiveren met supermeisjeslooks die je zou kunnen gaan gebruiken (of je nu beginner of expert bent).

Vergeet niet dat als je al bekend bent met deze stijl en wat meer advies hebt voor andere meisjes, ze altijd welkom zijn in het opmerkingengedeelte.

Ongeacht welk merk u gebruikt, het belangrijkste dat u altijd als basis voor elke look moet hebben, is comfort.

Je kiest het type skateboard dat je wilt gebruiken, als je de lucht en vrijheid wilt voelen, koop een longboard (het is erg lang en dient meer snelheid en stabiliteit) of een "Penny" -stijl (kleiner en compact om te kunnen over korte afstanden verplaatsen).

Als je iets extremers wilt doen en trucs wilt leren, koop dan een 'klassieker'.

Iets belangrijks en dat moet worden verduidelijkt. Het is niet noodzakelijk dat je je moet kleden als "Tomboy" om in deze stijl te passen. Je kunt je kleden met een vrouwelijk uiterlijk en toch combineren met je skateboard.

Durf een pet en korte shorts sexy te dragen!

Het flanellen shirt of de trui die in de taille is gebonden, zorgt voor een uitstekende stijl als je jeans meeneemt.

Een hoed en hoddie gecombineerd met korte broek en losse haren hebben veel houding.

Je skateboard is als een verlengstuk van jou en je persoonlijkheid. Laat daarom uw kleding bij hun kleuren passen. Hier het beste voorbeeld.

De zonnebril met spiegellens, korte broek, converse en achterkap zorgt ervoor dat je er super heet uitziet.

Als je verder wilt gaan, is er geen betere look. Met deze look worden de licht gebroken kousen bijna geforceerd, zodat de outfit er compleet uitziet en je benen niet botsen met de pastel- en zwarte tint.

Een volledig stedelijke, vintage en klassieke stijl. Misschien mijn favoriet, wat denk je ervan?

Mouwloze shirts met een top eronder houden je koel op warme dagen. De ideale look om een ​​hoed op te dragen. Vergeet niet om speciale petten voor skateboarden te kopen, of anders, als je Kerstmis draagt, zul je flauwvallen door de hitte.

Obey en Dope zijn zeer inn-merken in de urban dress-stijl. Als je het geld hebt om eraan uit te geven, zou je zeker verliefd kunnen worden op de kwaliteit en het ontwerp van hun kleding (verdomde armoede).

De leggins zijn goed in alle activiteiten, aarzel niet om ze te gebruiken met een Nike SB (deze stijl van tennis heeft een betere grip voor het skateboard).

Als het koud is en je een bomberjack wilt toevoegen, zie je er nog beter uit.

Baggy pants zijn het meest comfortabele kledingstuk voor deze activiteit. Vergeet niet dat als je niet graag een pet of een hoed draagt, het het beste is om een ​​paardenstaart met kapsel te maken, anders kun je een ongeluk krijgen.

Als de stijl streetwear, past niet bij je persoonlijkheid. Probeer nog een fitness, maar zonder het idee te verliezen.

Ik hield van het idee van skinny jeans met paliacaat op het voorhoofd (alleen zodat je je haar niet in de weg zit tijdens het lopen).

Video: WHAT DO WE GET EACH OTHER FOR CHRISTMAS? We Are The Davises (November 2019).