Mode

Manieren om te weten dat je beste vriend eigenlijk je ergste vijand is

Giftige vriendschappen komen vaker voor dan we ons kunnen voorstellen, in feite zou ik er bijna zeker van kunnen zijn dat alle vrouwen de ervaring hebben meegemaakt dat onze "beste vriend" -knop iemand blijkt te zijn die niet bij ons past in ons leven, omdat in plaats daarvan Om ons een goed gevoel te geven, heeft dit alleen invloed op ons leven, ons zelfrespect en onze relaties.

Als je door een fase gaat waarin je niet precies weet of die "beste vriend" je ergste vijand zou kunnen worden, nodig ik je uit om elk van deze punten te analyseren, zodat je kunt bepalen of het beter is om weg te komen van die persoon. Het is moeilijk te accepteren, maar het juiste om te doen.

1. Bekritiseer teveel je ouders en broers en zussen

Het is duidelijk dat wanneer je een beste vriend hebt, je met haar over veel dingen praat en haar over je leven en familie laat nadenken, maar er is een limiet. Wanneer ze te veel begint te krijgen in het leven van je broers of vaders (ze beledigt achter hun rug) of je dingen vertelt zoals: hoe sta je tegenover ze? ... Het is al iets negatiefs.

2. Praat altijd over hoe geweldig ZIJ is

Als ze altijd in het middelpunt van de belangstelling wil staan ​​en je altijd op de tweede plaats achterlaat, geloof me dan dat het niet handig voor je is om door te gaan met die vriendschap.

3. Als je het hebt over iets belangrijks voor jou, dan ...

Hij beantwoordt je met woorden als: aha, en dan? Terwijl u naar uw mobiele telefoon kijkt.

4. Vaak verlaat het je in "gezien" in Whatsapp

Het is een duidelijk teken dat het je gewoon niet kan schelen.

5. Je grappen hebben soms het gevoel dat ze uit de hand lopen

Beste vrienden maken altijd "zware" grappen tussen hen, maar er is een limiet. Als ze je dingen begint te vertellen die je beledigen tegenover andere mensen om zichzelf 'grappig' te maken, moet je wegkomen.

6. Hij vertelt je heel intieme geheimen van zijn andere vrienden

Hoe vriendelijk ze ook zijn, als iemand je vraagt ​​om een ​​geheim te bewaren, moet je het aan niemand vertellen. Houd er rekening mee dat als je haar geheimen vertelt, ze het haar andere vrienden zal vertellen.

7. Probeer te veranderen

Als hij wil dat je begint te kleden, schilderen, praten zoals zij, vergeet het maar. Ren weg!

8. Het is gebruikelijk om geld te lenen

Dat is geen vriendschap, het is pure interesse! En wees heel voorzichtig, want het is gebruikelijk dat dat geld niet volledig aan u wordt teruggegeven.

9. Je hebt constant het gevoel dat ze met je wil concurreren

Bijvoorbeeld: als u een nieuwe mobiele telefoon koopt, zal ze u altijd vertellen: "De mijne is beter, u zou er een zoals de mijne hebben gekocht."

10. Maak uw mening minder

Van "onbeduidende" dingen zoals beslissen welke film ze in de bioscoop zullen zien. Ze houdt nooit rekening met wat je wilt, het enige belangrijke is wat ze wil en denkt.

11. Je ego is groter dan je vriendschap

Als er een misverstand is, wacht ze altijd tot je haar zoekt, zelfs als ze de schuld had.

12. Hij belt je nooit, stuurt alleen berichten

Een duidelijk teken dat ze niet echt zo vriendelijk is als je denkt, is wanneer ze je gewoon berichten stuurt en niet de moeite wil nemen om je te bellen om te weten hoe het met je gaat of of ze je zullen zien.

13. Ze probeert het altijd eens te zijn met haar beslissingen

Kortom, hij vraagt ​​je nooit of je het ermee eens bent of niet, hij neemt in feite vaak beslissingen voor je, wetende dat ze je zullen beïnvloeden of dat ze je niet gelukkig zullen maken.

14. Ze voelt zich beledigd als je meer vrienden hebt

Het is heel triest, maar je zult kunnen vaststellen dat ze vreselijke schade aan je berokkent als ze "je niet toestaat" meer vrienden heeft dan zij. Als ze erachter komt dat je koffie ging drinken met andere vrienden, zal ze ontploffen en voelen. Dat is helemaal niet gezond.

15. Maak excuses om je niet te helpen op de dag dat je het nodig hebt

Als je haar huilt omdat ze je hart hebben gebroken en je wilt dat ik met je mee ga, maakt ze excuses zoals: "Mijn ouders laten me niet vrij" of "Ik heb veel huiswerk", enz ... je moet echte vrienden krijgen.

Video: 10 MANIEREN OM HET UIT TE MAKEN! (November 2019).