Mode

Dingen die ik je verbied om mijn ex te doen

Het maakt niet uit of jij de schuld hebt of dat ik het was die onze relatie heeft beëindigd. Het kan me niet schelen als je denkt dat ik niet langer het recht heb om je te vertellen wat je moet doen en wat je niet moet doen, want dat doe ik nog steeds.

Je kunt dus een pinda maken met je leven, maar dit is absoluut verboden.

Houd me op je sociale netwerken

Het is duidelijk dat we allebei met andere mensen gaan daten en dat de hints aan de orde van de dag zijn. Dus waarom zou je op sociale media blijven als dat marteling is? Trouwens, ik wil niet dat je meer weet over mijn leven, noch wil ik weten over het jouwe.

Bel me als je dronken bent

Je weet dat je dat ooit zult doen, dus ik zal je de schaamte besparen die je zal veroorzaken en mijn telefoonnummer veranderen. Dus je vermijdt de schaamte en ik word wakker van mijn heerlijke droom bij het ochtendgloren.

Vraag mijn vrienden om mij

Ik weet dat je zult sterven van nieuwsgierigheid om te weten hoe ik ben, wat ik doe en met wie. Maar mijn vrienden om mij vragen is iets heel wanhopig, dus je kunt het beter niet doen, in ieder geval ga je niets zeggen.

Geloof dat we vrienden zijn

Als we elkaar ooit op straat ontmoeten, zal ik je hartelijk begroeten, maar dat betekent niet dat we dat zijn of dat we op een bepaald moment in het leven vrienden zullen zijn. Je kunt niet naar me toe komen als je een probleem hebt, jij en ik weten niets meer.

Maak een nieuw gezicht en wil me toevoegen

Als je dat doet, geloof me dan dat ik weet dat jij het bent, je liegt niet zo goed, we zijn klaar voor iets.

Bel boos omdat ik met iemand uitga

Je vriendje rechten werden beëindigd op het moment dat je de deur uitliep. Je kunt niet spreken om te beweren dat ik met iemand uitga, want wie denk je dat?

Heb het gevoel dat je met mijn familie kunt blijven praten

Ik zeg niet dat je ze moet negeren als je ze ooit zult vinden, maar je kunt niet naar mijn huis blijven komen alsof je deel uitmaakt van de familie. Of praat met hen alsof er niets is gebeurd.

Stuur me "verkeerde" berichten

Dit is zo typisch en zo zielig. Stuur me een bericht met de tekst: "Hallo, leuk je te zien gisteren, ik hoop het te herhalen." En seconden later stuur je nog een gezegde: "Het spijt me dat het niet voor jou was." Alsof hij niet wist dat je het expres deed, dat hij lui is!

Wijd liedjes

Toen we samen waren, was het leuk, maar nu we klaar zijn, hoef je je niet te wijden aan brandende of mega-dramatische liedjes. De dingen zullen niet veranderen en je verpest gewoon nummers die ik leuk vind.

Doe het drama van het teruggeven van alles wat ik je gaf

Ik wil niets dat ik je op een dag gaf, de jouwe is de jouwe en de mijne is de mijne. Ik wil niet dat je naar mijn huis komt om me het drama te maken van het teruggeven van alles wat je aan me herinnert, gooi het weg als je het niet wilt! Oh en verwacht niet dat ik je iets teruggeef.

Video: Onmogelijke Liefde Loslaten En Verwerken In 3 Simpele Stappen (December 2019).