Mode

10 mini-albums om aan je partner te geven op hun volgende verjaardag

Iets geven aan je vriendin of vriendje is nooit eenvoudig. En het is niet omdat we hun smaak niet kennen, maar in de relatie geven we details op gemeenschappelijke dagen zoals een shirt, het album van je favoriete band, enz., Dus als het een speciale datum is, heb je al je middelen opgebruikt.

Weet jij wat perfect zou zijn? Een mini-album! Met al zijn goede momenten en die welke mini is, wordt het gemakkelijker en gemakkelijker om op te slaan. Dus hier laat ik je 10 perfecte en originele albums achter die je zullen redden.

keychain

Je kunt hem dus overal mee naartoe nemen of op een speciale plek ophangen.

Gevormde magneten

U kunt ze dus in verschillende delen van het huis plaatsen. Of je kunt een soort bord maken zodat je ze daar kunt plaatsen. In elke bouwmarkt of tlapaleria kun je magnetische strips vinden, zodat je ze naar wens kunt knippen en plakken.

In corcholatas

Plaats je belangrijkste foto's in corcholatas en maak vervolgens een collage.

Als een accordeon

Maak een strook met je favoriete foto's en vouw het in de vorm van een accordeon, zodat je het altijd in je portemonnee kunt dragen.

Binnen een momentopname

Je kunt een doos maken in de vorm van een instantcamera en ze daar opslaan. Het wordt een dubbel geschenk.

In doos

We hebben allemaal op een bepaald moment in het leven een doos gemaakt, het verschil is om afbeeldingen op de muren te plaatsen en deze te vullen met iets leuks (bijvoorbeeld je favoriete lekkernijen).

Een super mini-babyalbum

Meer dan een mini-album, het zou een super extra mini-album zijn, het ziet er geweldig uit, super schattig en creatief. Hij zal niet kunnen zeggen dat je geen moeite hebt gedaan voor het jubileumgeschenk.

Met toewijding in elke foto

Een mini-album maar een door jou geïnspireerde voetnoot. Je hebt dus niet alleen je beste foto's, maar ook berichten over liefde of verhalen die samen hebben geleefd.

Een mini-plakboek

Een kaarthouder met veel directe foto's. Het is supereenvoudig, koop een schattige kaarthouder en vul deze met onmiddellijke foto's.

Video: Gênant verhaal & Tuin is helemaal wit!? - Vlog #156. OPTIMAVITA (December 2019).