Mode

Trucs om je verlangen naar iets zoets te lessen zonder dik te worden

Zorgen voor het figuur is niet eenvoudig, maar het is niet onmogelijk, het moeilijkste is altijd het begin, want het is het stadium waarin zoete verlangens agressief worden. En het zijn die verlangens die ons doen breken met het dieet en alles weggooien waaraan we hebben gewerkt.

Maar er zijn verschillende trucs om ze te kunnen bevredigen zonder spijt te hebben en veel minder verloren kilo's terug te winnen.

Kijk hier eens naar en dat interesseert je zeker!

Je verbiedt het niet

Als je het meteen uit je leven haalt, zul je angst hebben om het te eten, dus het is het beste om de hoeveelheden te verminderen totdat je het bijna niet meer eet en het is slechts een verlangen van tijd tot tijd.

Niet alleen de zoete mesten

Het is een mythe dat alleen zoete dingen dik worden. Er zijn zoute voedingsmiddelen die veel calorieën en vet bevatten. Dus niet alleen het zoete ding schaadt je gezondheid en je figuur.

Eet gezonde zoete dingen

Als je echt een super liefhebber bent van zoete dingen en het moeilijk vindt om ze niet te eten, kies dan voor gezonde dingen zoals fruit. Het is zoet, maar je wordt er niet dik van.

Maak snacks met stevia

Als u een van degenen bent die 's ochtends of overdag koffie of thee drinkt, probeer dan geen conventionele suiker toe te voegen, maar een substituut zoals stevia, zodat u uw dagelijkse suikerlimiet niet overschrijdt.

Drink water

Soms kan een verlangen worden onderdrukt met water, dus drink de volgende keer dat je voor iets zoets gaat veel water en kijk hoe het verdwijnt.

Licht is niet de optie

Lichte voedingsmiddelen bevatten nog steeds veel suiker, natrium en vet. Dus ze zijn niet de optie als we het hebben over een dieet.

Eet 's ochtends zoete dingen

Het lichaam werkt 's ochtends beter met insuline, zodat de inname van koolhydraten in de ochtend de energie verhoogt, niet de vetopslag. Bovendien verhoogt het serotonine en vermindert daarom het verlangen naar zoet gedurende de middag. Je kunt kiezen voor yoghurt met fruit en honing.

Eet pure chocolade

Vermijd melkchocolade omdat het een hoog suikergehalte heeft. Schakel over naar pure en donkere chocolade, het heeft nauwelijks suikers, omdat het meestal voor bijna honderd procent uit cacao bestaat.

ontspannen

Vaak wordt de verslaving aan snoep gekenmerkt door non-foodredenen, zoals angst, dus leren beheersen is van vitaal belang om het verlangen te kalmeren. Oefening is een geweldig hulpmiddel.

Video: Sneak Candy in Class! 19 DIY Edible School Supplies & School Pranks! (December 2019).