Mode

Dingen die heel weinig vrouwen doen en waar we verliefd op worden

Hallo meiden, vandaag zal ik met je opengaan en je dingen vertellen die, hoewel ze door een "Prinsen" worden gezegd, in werkelijkheid alle mannen zoals wij en jij bijna niet doen.

Het zijn eenvoudige acties die ons een goed gevoel geven en ons tegelijkertijd hun interesse in ons tonen, onze geest en zelfvertrouwen verhogen. Als je ze niet doet, houd er dan rekening mee!

Help ons een shirt te kiezen in het winkelcentrum

Iets dat misschien net zo gek lijkt als ons helpen een kledingstuk te kiezen dat goed bij ons past, kan ons boeien. Dat klopt, niet alleen zijn jullie vreemden, we hebben ook onze raadsels.

Chulear als we rijk ruiken of er knap uitzien

Er zijn tijden dat we letterlijk uren nadenken over wat we moeten dragen om je leuk te maken, het doet geen pijn een: "Hoe knap je eruit ziet" of een "Hoe lekker je ruikt" om ons te laten weten dat het de moeite waard was om de hele tijd geïnvesteerd te worden om knap voor je te worden.

Nodig ons uit om te eten zonder dat we op je wachten

Als je een man wilt veroveren, serieus ... nodig hem uit om de minst verwachte dag te eten.

Wees ALTIJD punctueel

Mannen haten het om te leven in de onzekerheid of we hierdoor wel of niet op een plaats zullen aankomen. Een punctueel meisje wordt verliefd, omdat ze hele goede dingen over haar zegt.

Help ons de superzakken te laden

Dat van naar de supermarkt gaan en 20 tassen meenemen en ons allemaal laten zakken is niet iets waar we van houden. Het is goed dat de zwaardere, als ze dat niet kunnen, ze niet laden, maar in ieder geval helpen met wat ze niet zoveel wegen.

Spreek zonder poses of probeer er "goed" uit te zien

Een meisje wordt verliefd als ze spreekt zonder poses ... de reden? Eenvoudige bevestiging! Als u spreekt zonder ons te verrassen of er goed uit te zien, kunnen we u ontmoeten zoals u bent.

Neem dat complex van 'prinsessen' af dat er altijd 'schattig' uit moet zien

Niets beter dan uitgaan met een meisje dat geen probleem heeft om taco's om de hoek te eten of op een plek buiten de stad wil kamperen (zelfs als dit 2 dagen niet baden betekent).

Wijd liedjes

Voordat de meisjes harder probeerden in ons hoofd te komen door liedjes die ons tot in het diepst bereiken. Tegenwoordig hebben maar weinig mensen de tijd om dingen te doen die, hoewel cheesy, ook erg mooi zijn en we vinden ze leuk.

Video: 10 DINGEN DIE MANNEN NIET AAN VROUWEN BEGRIJPEN! (December 2019).