Mode

Schoenen waarin u volgens uw leeftijdscategorie moet investeren

Schoenen kopen is niet alleen een x-routine, voor sommigen is het nogal een rite, omdat het mogelijk is dat het geld dat u met zoveel offers hebt bespaard, slecht is geïnvesteerd; Als je ze bijvoorbeeld later niet leuk vindt, worden ze moe, heb je mannen achtergelaten, komen ze los, heb je geen kleren om ze te combineren, enzovoort.

Als u uw geld goed wilt investeren, is hier een lijst met schoenen die comfortabel, combineerbaar en aan uw behoeften zijn aangepast aan uw leeftijdscategorie, zodat uw geld goed wordt besteed en u er geen spijt van krijgt.

Van 15 tot 17 jaar oud:

Ballerina's

Je wilt toch wel heel hoge hakken dragen, maar wees kalm, je zult je voeten niet willen verwennen van zo jong. Je moet je geld investeren in een paar simpele flats, zodat je kunt blijven dansen, rennen, spelen en bij je vrienden blijven zonder moe of bitter te zijn zoals degenen die hakken dragen.

Converse of adidas type tennis

Omdat je op deze leeftijd zeker meer conditie hebt (om nog niet te veel te nemen of geen universiteit te hebben onthuld) en energie om allerlei activiteiten te doen, zul je tennis nodig hebben dat figuurlijk en letterlijk je zin houdt, dat wil zeggen zeer resistent

Van 18 tot 20 jaar oud:

Timberland laarzen

Omdat deze leeftijd van universiteit of werk is (iedereen is vrij om te kiezen), zullen je dagen zeker heel hectisch zijn, dus kies Timberlad-slofjes om vermoeidheid te voorkomen, omdat je er stijlvol uitziet en je tegelijkertijd kunt aanpassen wat je doet

Stiletto hakken

Je zult zeker de behoefte hebben om er elegant of sexy uit te zien, want er is nooit een gebrek aan werkconferenties, projectpresentaties en zelfs de eerste uitgangen naar de club, als je de eerste bent voor hakken, raden we wat stiletto aan, nee Ze zijn erg lang, comfortabel en gecombineerd met bijna alles.

Van 21 tot 23 jaar oud:

Chelsea-buit

Op deze leeftijd zijn er twee soepen, je bent al heel erg verliefd maar moe van de hielen of je bent het zat om ze te gebruiken. Als je op kantoor of op de universiteit nog steeds de behoefte hebt om je formeel te kleden, zullen chelsea boots je redden, omdat ze niet noodzakelijk hakken hoeven te dragen om er goed uit te zien, ze gaan goed in elk seizoen van het jaar en zwarten combineren met Tooooodooooo!

Slip-on sneakers

Als je sportschoenen buiten de sportschool wilt blijven dragen en niet wilt lijken op een dame die gaat zoemen, is een slip-on de beste optie, ze zijn elegant op hun eigen manier, ze zijn geruststellend en je kunt ze zelfs met formele kleding dragen.

Van 24 tot 26 jaar oud:

Klompen hakken

Op deze leeftijd is de collectie meisjesschoenen niet zo groot als we zouden willen, maar we kopen de schoenen beetje bij beetje. Dan zal ik je in dit geval zeggen dat ja! baseer je aankoop op de schoenen die in de trend zijn, in dit geval zouden we een aantal klompen kiezen.

Veterschoenen

In tegenstelling tot balletflatten hebben veterstijlen die speciale touch die ze glamoureuzer maakt, wat perfect is voor uw leeftijd, omdat u er vaak goed uit moet zien, voor uw werk en tegelijkertijd comfortabel.

Van 27 tot 30 jaar oud:

Kitten hakken

Als je een van de meisjes bent die van hakken houdt en moe bent, maar ze niet wilt laten gaan, is een goede optie kittenhakken. Je begint dus ook van comfortabele en verfijnde schoenen te houden en misschien begin je met het converteren van je nieuwe schoenencollectie.

Mocassins schoenen

Kalmeer meisjes, mocassins zijn niet langer exclusief voor de oudere dames, als je goed kijkt op Pinterest, zul je merken, omdat deze ultra-mega-tetra-cosmi-comfortabele schoenen kunnen worden gecombineerd met outfits over je leeftijd die nog steeds stijl die ze erg glamoureus maakt.

Video: Jean Pierre Van Rossem over Volledig (December 2019).