Mode

Outfits die je moet gebruiken als je met een half broodje gaat kammen

Ik moet bekennen dat ik verschillende keren heb geprobeerd mijn haar te kammen met een half broodje, maar uiteindelijk heb ik er spijt van, maak het ongedaan en kies ik voor een meer klassiek kapsel. Omdat ik het gevoel heb dat ik het niet goed weet, dat het niet overeenkomt met wat ik draag of gewoon omdat ik denk dat het niet bij mij past.

Als je dit hebt meegemaakt, laat ik je vandaag 10 outfits achter waarmee dit type kapsel absoluut luxe vergt. En ook een tutorial om je halfbroodje er perfect uit te laten zien en niet allemaal klein en geen grapje.

Dit kapsel is tijdloos, wat betekent dat je het kunt gebruiken als het koud, warm of beide op dezelfde dag is. Met warme kleding zie je er ongelooflijk zacht en elegant uit, en met coole sexy en leuke kleding.

Formele jurken profiteren enorm van dit soort broodjes, want hoewel je jurk super sober en serieus is, zal het je een leuk en authentiek tintje geven dat je persoonlijkheid niet zal verliezen.

Als je wakker wordt met een foto van acute flojeritis en je outfit weerspiegelt het, begeleid het dan met een slordig half broodje. Het zal je uiterlijk verbeteren en voorkomen dat je er slordig uitziet in de slechte zin van het woord.

Dit kapsel is ideaal als je een sensualiteitstoot wilt. Laat de rest van je haar los en geniet van je nieuwe look.

De overall en het halve broodje zijn precies zo verkeerd begrepen. Dus als je samen een spectaculaire look krijgt.

Als je outfit vandaag niet casualer zou kunnen zijn, dan ben je klaar om een ​​half broodje in die manen te dragen.

Een volledig zwarte outfit heeft een bondgenoot nodig die bijdraagt ​​aan mystiek, en de halve knot is de ideale match.

Het maakt niet uit of je lang, kort of heel kort haar hebt, er zal altijd het haar zijn dat nodig is voor een half broodje. En ja, het is ideaal voor blouses met halslijn op de schouders.

Uw vakanties hebben het nodig en verdienen het. Je voelt je super comfortabel in het zwembad of in de zee. Je blijft genoeg gekamd.

Dit kapsel is ideaal voor als je wakker wordt en er mooi uit wilt zien, maar geen tijd wilt besteden aan je kapsel.

En zo krijg je de beste versie ervan.

Video: MILAN KNOL MEE MAGNEETVISSEN IN AMSTERDAM !! - HANDGRANAAT - (December 2019).