Mode

Tips om een ​​muur te maken voor selfies in je kamer

Voor een goede selfie is het niet alleen nodig om voor onze outfit, kapsel, make-up, pose en licht te zorgen. De achtergrond is een van de belangrijkste dingen, want het heeft geen zin om voor al die aspecten te zorgen, als je een enorme ramp hebt, als de muur is uitgepakt of een vreselijke kleur heeft. U hoeft uw hele kamer niet te verbouwen, u kunt slechts op één muur focussen, de muur met het beste licht, die helder is en die u elke keer kunt gebruiken als u een foto maakt.

Controleer wat u kunt bereiken door kleine dingen te wijzigen en toe te voegen. Deze ideeën zullen gewoon van je houden.

Wil je een baksteenafwerking, maar je muur is geen baksteen en ben je ook niet van plan ze toe te voegen? We hebben een oplossing Sponzen! Verkrijg een groot genoeg en met een paar gaten en imperfecties, baksteenkleurverf, een liniaal om te meten en perfect te maken.

Volledig gladde en eenkleurige muren zijn naar mijn mening de eenvoudigste en coolste optie. Kies voor kleuren zoals wit, grijs of lichte pastelkleuren, zodat u een neutrale achtergrond heeft voor u en uw kleding om op te vallen.

Als je muur al wit is of een kleur heeft die je leuk vindt, maar je wilt hem er zelfs een beetje in steken. Je kunt het versieren met ronde sponzen, het is supergemakkelijk.

Er zijn rollen met geprefabriceerde figuren, dus tijdens het schilderen krijg je meteen geweldige ontwerpen.

Het hoeft niet allemaal perfect te zijn, soms bereiken onvolkomenheden een onoverkomelijk effect. Bijvoorbeeld deze muur van twee kleuren zonder de typische superrechte lijn.

Als je een mooi hoekje in je kamer hebt waarvan je denkt dat het de perfecte plek is voor je selfies, kun je een klassieker in zwart en wit toepassen. Plaats enkele minimalistische ornamenten zoals een kaart.

De strepen zien er verfijnd uit en geven je een ongelooflijke achtergrond voor je foto's.

Je kunt ook houten planken toevoegen, je kunt de hele muur bedekken of slechts een deel. Beide zien er mooi uit.

Als je van tekenen houdt of een mooie letter hebt, raad ik je aan een muur te schilderen met leisteenverf, zodat je de achtergrond kunt veranderen en zinnen en tekeningen aan elk van je selfies kunt toevoegen.

Maak combinaties volgens uw smaak en stijl.

Gebruik mallen om de muur te versieren. Je kunt sterren, bloemen, harten, stippen etc. schilderen

Je kunt ook stickers, prints of gesneden figuren op opvallend papier gebruiken en je escxenario maken.

Je kunt je deur ook als achtergrond gebruiken, deze mooi schilderen en de marge decoreren met foto's.

Of maak een hele muur met je beste foto's. Probeer het zwart en wit te maken zodat je er niet in verdwaalt.

Gebruik gekleurde linten om figuren te maken, het is supergemakkelijk en snel.

Er zijn 3D zelfklevende panelen, super eenvoudig te plaatsen. Ze geven textuur aan je muur.

Video: Preview: Jill maakt muurschildering bij fan thuis (December 2019).