Mode

Dingen die je moet doen als je het gevoel hebt dat hij niet meer naar je op zoek is als voorheen

Gisteren sprak ik met een vriend over hoe mannen zo ontspannen worden in een relatie, dit alles deed me nadenken over hoe we ons leven konden compliceren en dingen aannemen wanneer of wanneer. Eens kijken, hoe leg ik dit uit ...

Als ze terughoudend zijn om met ons te communiceren, dat wil zeggen, als ze ons geen berichten sturen zoals eerder, als ze niet met ons praten of ons zoeken, ze niet zoeken en minder beginnen ze te ondervragen met vragen als: Gaat het? Ben je heel vreemd? Vertel me wat je hebt?, Waarom praat je niet zoals eerder met me?, Enz., Omdat de enige boodschap die we sturen is dat, één ... ze zijn meer dan eten uit hun hand en twee ... ze zijn in het nauw gedreven en onthoud, wanneer één voel je lastiggevallen wat je gaat doen is wegrennen.

- Verwacht niet dat ze doen wat je in elke situatie zou doen, bijvoorbeeld als je ze een chocolaatje zou geven of ze zouden elke dag gebeld willen worden en ze worden niet boos, nee, want iedereen gaat op tempo ... Haal ze eruit, ben niet altijd beschikbaar, zoek ze niet. Mannen vinden het heerlijk om te weten wat we denken en doen, het is de waarheid.

- Wanneer je ze ziet, ermee instemt, hen ontkoppelt, ze een ongelooflijke tijd bezorgt, vermijd ze hun afwezigheid te claimen, realiseerde je je dat soort dingen niet omdat je een leven hebt dat hetzelfde is met of zonder hen. Laat je leven niet om hen draaien, alles wat je moet weten is dat we van onszelf afhankelijk zijn ... Geluk wordt door niemand behalve ons geschonken.

- Denk niet catastrofaal. Als ze ver weg zijn, is het veilig omdat ze veel bezigheden hebben, ze voelen zich slecht of wat dan ook, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat het voor jou is. Eenvoudig en eenvoudig heeft iedereen soms een ruimte nodig om hun dingen te doen, het betekent niet dat we niet geïnteresseerd of geliefd zijn.

Nou, er zijn veel dingen die we kunnen doen, maar kort gezegd, laat ze je missen! je gaat door met je activiteiten, mannen raken verslaafd aan die vrouw die niet destabiliseert met deze dingen, een vrouw die weet dat ze een leven heeft en er blij mee is. Een onafhankelijke vrouw, want dat maakt dat ze je onder hun controle willen hebben (ze zullen het duidelijk niet doen, maar je moet ze wel laten denken hahaha). Laat een man je geen geluk schenken, het hangt af van onze houding tegenover het leven, tegenover mensen.

Ontwikkel je geest en geest, er is niets aantrekkelijker dan een vrouw die wil leven en gelukkig wil zijn.

Veel dank aan de Ovulito Blog-meisjes voor het delen van dit bericht met ons!

Video: Je Ex Vergeten & Loslaten Met 1 Simpel & Gek Trucje (November 2019).