Mode

Economische geschenken die je de kerstman van je vriendje maken

Het geven van geschenken aan het vriendje is nooit gemakkelijk en minder met Kerstmis. Uiteraard willen we je iets speciaals geven, dat je echt leuk vindt en zult gebruiken, geen kaasachtige snuisterij die ons kruist. Als je je al zorgen maakt over deze kwestie en je hebt geen idee wat je eraan kunt geven, en dat je ook geen schulden voor het leven hebt, moeten deze geschenken tot je lijst van kansen behoren.

Riem en choninos

Stel een super handig pakket samen. Bijvoorbeeld een riem en een paar slipjes, sokken of zelfs een sjaal.

tie

Als je vriendje op kantoor werkt en elke dag een stropdas moet dragen. Geef hem dan een is de beste optie. Omdat ze nooit teveel zullen zijn.

zonnebril

Ik ken geen man die een zonnebril niet waardeert. Je hoeft geen supermerk te kopen als je niet veel geld hebt. Er zijn goedkopere alternatieve merken, het punt is om naar je te zoeken, zelfs in kledingwinkels kun je ze tegen een betere prijs vinden.

schelp

Als je een bril draagt, weet je dat de monturen super duur zijn. Je kunt afvallen door wat te degraderen. En kijk ook in alternatieve winkels en zelfs in markten. Omdat mica's in elk frame passen.

Cap voor de kou

Ik weet niet waarom, maar alle mannen zien er super sexy uit met deze hoeden en zonnebril. Dus upload de stijl van je vriendje door hem er een te geven.

Een beker waarmee ik kan pronken

Een beker die bij uw persoonlijkheid past en waar u trots op bent om thuis en op kantoor te pronken. Zoek in online winkels, u kunt echte juwelen vinden die bij uw smaak en persoonlijkheid passen.

pet

Zelfs als je vriendje er meerdere heeft, zullen ze er nooit teveel zijn. Het is als schoenen bij vrouwen. Controleer dus welke kleuren of ontwerpen ontbreken en koop er een.

rugzak

Je hoeft geen student te zijn om er een nodig te hebben. Soms hebben de jongens nergens hun spullen neer te leggen tijdens een korte trip. Dus het kan een uitstekende optie zijn.

Lichter (als je rookt)

Als je vriendje rookt, kan een aansteker met een speciaal ontwerp een uitstekend geschenk zijn. Ik weet dat deze gewoonte helemaal niet vader is, maar het zijn dit of enkele nicotinepleisters.

Een filmkaart

De meeste bioscopen verwerken cadeaubonnen. Je kunt hem er een geven met wat je maar wilt en hij krijgt dus gratis krediet om plezier te hebben.

Als u meer ideeën wilt, volg ons dan Pinterest.

Video: How To Be Single (December 2019).