Mode

Outfits om naar de club te gaan als je geen jurk wilt dragen

Niet alle meisjes zijn fans van de clubs, maar voor anderen is dit ons weekendleven. Die plek waar je kunt drinken, plezier hebben en dansen tot het ochtendgloren is als een uitstel voor ons zware leven, of het nu school of werk is. Helaas zijn de kostuums voor sommigen hoofdpijn. Deze speciale nachten in de clubs verdienen het om te pronken met onze beste klauwen en voor sommige zijn de jurken geen optie, maar wist je dat er veel outfits zijn die je in de clubs kunt dragen?

Een outfit met een kanten blouse is zo sexy als een jurk en comfortabeler dan deze. Als je een meisje bent dat sensueel verkleed is, ongeacht wat ze zeggen, deze outfit is voor jou ...

... maar als je niet te gek bent op het moment van aankleden, zal een ingenieus shirt het middelpunt van de belangstelling zijn. Je kunt er een kiezen die STAFF zegt, zelfs een die schittert volgens het niveau van de muziek.

Een set lijkt op een jurk maar is in tweeën gedeeld. Stel je voor dat je jurk of trui wordt gepasseerd door een modieuze ninja en dat je een paar kleding vindt die even sexy is, maar aangenamer om te dansen.

In de clubs wordt ook een eigen stijl toegejuicht. We weten dat jurken niet jouw ding zijn, maar je vindt ze misschien niet leuk omdat ze niet bij je stijl passen. Probeer jurken die meer jou zijn.

Je casual outfit die ultra sexy is en die iedereen chulean je goed kan worden ontvangen Maar pas op! Niet iedereen kan de cadenero overtuigen om je te laten passeren, want er zijn veel clubs met een dresscode.

Een outfit sport naast flexibel zijn kan je veel originaliteit en extra punten geven tijdens het dansen. In principe omdat je rondingen opvallen en ten tweede omdat je heupbewegingen de sensatie zullen zijn.

Alle flow meebrengen gaat niet alleen over houding, maar over een outfit die alleen zegt "met uw toestemming" zonder iets te zeggen.

De trui, die erg lijkt op de jurk, kan je redden in een noodsituatie. De trui is een kledingstuk dat velen begunstigt, het enige slechte is dat naar de badkamer gaan een odyssee is en meer! als je drinkt

Leer (kunstleer zonder dieren te beschadigen) is niet alleen een stof die uw rondingen benadrukt, maar is op zijn eigen manier verfijnd en verovert zijn weg.

Of gebruik gewoon je perfecte outfit. We hebben allemaal die outfit dat wanneer we hem gebruiken, we een magneet zijn van vleierij, chuleadas en benijden. Ach, die outfits zullen je perfecte metgezel zijn voor je nachtclub.

Video: WAT IK DRAAG IN DE WINTER & LENTE Forever Jade (December 2019).