Mode

16 stiletto-nagelontwerpen voor de volgende die je 'mani' gaat doen

De nagels weerspiegelen veel van onze persoonlijkheid en het type meisje dat we zijn, dus ik raad je van harte aan om ze altijd zo mooi mogelijk te houden en met ontwerpen die je aantrekkelijk en vrouwelijk laten voelen.

Een van mijn favoriete stijlen is zonder twijfel de 'Stiletto'-afwerking die wordt gekenmerkt door een langwerpige vorm die meestal eindigt in een ovale, rechthoekige of spijkerpunt (afhankelijk van de smaak van elk meisje). En omdat ik denk dat je er ook dol op zult zijn, laat ik je een aantal ontwerpen en kleuren die je op jezelf zou kunnen toepassen de volgende keer dat je een 'mani' wordt.

Een super belangrijke tip die ik je wil geven en ik hoop dat je met alle goede vibes neemt, is wat, ga niet naar goedkope plaatsen! Ik zeg dit omdat ze in dit soort bedrijven geen lak van goede kwaliteit gebruiken, dus het resultaat zal erg slecht zijn. Het is de moeite waard om een ​​plek met professionele mensen te onderzoeken en een beetje meer geld te investeren om het best mogelijke resultaat te krijgen.

Minimalistische stijlen zijn een must als je graag casual en eenvoudige kleding draagt.

Durf je meest vrouwelijke kant te krijgen, je zult zien dat je er dol op zult zijn!

Als je meer nagelontwerpen wilt, volg ons op Pinterest!