Mode

Korte jurken om prachtig te blijven als de hitte verandert in regen

De zomer is het favoriete seizoen van veel mensen, maar hij verandert van stemming alsof al die maanden eraan komen. Je wordt wakker en het waait, maar in de middag is het helse hitte, en later of 's nachts neemt de regen je overrompeld. Omdat het weer erg onvoorspelbaar is, raad ik je aan de volgende mini-jurken te dragen voor het geval je haast hebt of niet weet wat je aan het begin van je dag moet dragen.

Een kruisjurkDeze jurk is goed om je een meer gedefinieerd silhouet te geven, maar het beschermt je ook tegen de wind en omdat het los is, voel je je niet warm.

Een strakke jurk gemaakt van niet-elastische stof
Strakke stoffen die aan je huid blijven plakken, zijn een slecht idee voor warmte; maar het is raadzaam om een ​​strakke te gebruiken zodat deze niet stijgt door de wind ...

... er zijn duizend soorten en prachtige prints en ad hoc voor het seizoen. Gebruik bij voorkeur stoffen zoals regenjas, jeans of linnen.

Over seizoen gesproken
Dit jaar neemt de mode van de schilderijen de wereld over. Als je je volgens de trend wilt kleden, laat deze jurk je er verfijnd uitzien.

Gestreepte jurken zijn een klassieker
Strepen zijn dat patroon dat elk sterfelijk kledingstuk in een godin verandert; dat wil zeggen, ze creëren de visuele illusie dat je langer (als het verticaal is) of dunner (als het horizontaal is) ziet.

Een dikke stoffen jurk
Het is duidelijk dat de mini-jurken cool zijn, maar met de wind of regen is het niet bekend hoe hoog de temperatuur zal zijn. Ik raad je aan een jurk met dikke doek te dragen voor het geval dat.

Een dikke zwarte jurk
De zwarte kleur kan niet goed overweg met het warme seizoen en minder een dikte. Maar een kleine zal je er goed uit laten zien, de wind zal het optillen en de regen zal het niet doorboren.

Een sweater type jurk
Er zijn duizend manieren om je grote sweatshirt in een goede jurk te maken. Van het dragen van een spijkerbroek hieronder tot het toevoegen van een riem. Wees creatief en draag dit seizoen een sweater als jurk.

Een witte jurk geeft je niet alleen dat gevoel van frisheid en veiligheid, maar zorgt er ook voor dat je op een engel lijkt! Witte outfits zijn mooi, onschuldig maar sexy en elk meisje ziet er goed uit.

Zelfs als je een jurk met lange mouwen draagt, door wind of regen, zal de sensualiteit van een korte jurk je vergezellen, ongeacht hoe warm het is.

Video: NASH 2015 DVD BOX SET Carp Fishing + Subtitles Complete Movie in 1080P (December 2019).