Mode

Outfits die goede kussen verdienen

Hoewel het misschien niet zo lijkt, is kleding een essentieel onderdeel van ons leven. Het is onze medeplichtige in belangrijke, pijnlijke, gelukkige en zelfs romantische evenementen. We kiezen verschillende kleding afhankelijk van het weer en hetzelfde geldt voor onze stemming.

Dus als je op zoek bent naar het winnen van outfits zodat je volgende date eindigt met goede kusjes, hebben ze een garantie dat je het zult krijgen.

Maar let op, dit betekent niet dat je je precies hetzelfde moet kleden, de kleding in je kast moet gebruiken om ze te simuleren of ze alleen als inspiratie moet nemen.

Je hebt geen ultra glamoureuze kleding nodig. Jeans en een top sweatshirt met je favoriete sneakers, maken die datum eindeloos in knuffels.

Beveiliging is essentieel om uw afspraak te laten slagen. Dus als je een korte jurk wilt dragen, maar je voelt je een beetje onbedekt. Voeg een lang vest of vest toe.

Als je weet dat je geliefde van sport houdt. Het is een uitstekend idee om te kiezen voor een ietwat sportieve look. Niet te veel om geen vermoedens te wekken.

Laat uw kleding 100% uw persoonlijkheid weerspiegelen. Dat zal helpen om de eerste indruk veel krachtiger te maken.

In mijn ervaring is het een slecht idee om hakken te dragen voor een eerste date. Het is het beste om er cool maar comfortabel uit te zien, je weet nooit wat de dag voor je in petto heeft.

Wees niet bang voor gewone kleding. Deze zullen je zeker helpen om jezelf in je geheugen op te nemen.

De broek ziet er nooit fodong of misplaatst uit als je hem vergezelt met een paar hakken van een infarct en een sensationele make-up.

Markeer uw beste functies.

En nog belangrijker, wees altijd jezelf.

Video: OP WELKE LEEFTIJD BEN JIJ ONTMAAGD - AMSTERDAM (November 2019).