Mode

Outfits die elke dag op vrijdag lijken

Weekdagen zijn een echt martelaarschap, behalve op vrijdag. Of het nu voor plannen is of voor een weekend, we worden een beetje meer gefixeerd en daarom voelen we ons gelukkiger. Je kunt elke dag op vrijdag laten lijken als je je kleedt alsof ze waren. Het is als iets psychologisch waarin je lichaam denkt dat het vrijdag is en zich als zodanig gedraagt.

Een outfit met een ongelooflijke decolleté, maar dat heeft geen invloed op je schooldag. Tijdens de week moet je iets casual maar formeels dragen, maar als je op zoek bent naar een flirterige zijkant, kijk dan voor een halslijn op de rug of schouders.

Een outfit met een formeel zakelijk type kort. Om krachtig en tegelijkertijd heel aantrekkelijk te voelen, raad ik een sobere en dunne doek aan. Het past perfect bij uw formele shirts ...

... zelfs met je casual blouses en tops. Nou, het zal je er elegant uit laten zien, maar zonder je aantrekkelijke kant te verliezen.

Een casual mini-jurkje. Als je een meisje bent die deze jurken vaak draagt. Als je geen deel uitmaakt van je leven, zul je eruit zien en je voelen als een mega goddelijk meisje.

Een formele en korte jurk. Formele jurken geven je een gevoel van kracht, maar als je kort bent, voel je je elke dag van de week krachtig en mooi.

Een compleet andere outfit dan je stijl. Als je op iemand anders lijkt, voel je je een. Dit heeft niets mis, omdat je een betere houding en zelfs persoonlijkheid kunt aannemen.

Een outfit sport in het zwart. Het dragen van sportkleding in het zwart is als het dragen van een outfit van elke dag. Het verschil is dat je met een outfit-sport eruit ziet als een fitnessmeisje.

Een chique en super uitgebreide outfit. Het plannen van je meest elegante outfit voor een weekdag geeft je niet alleen veiligheid, maar het zal iedereen ook overrompelen en je vleien ...

... je kunt ook casual accessoires aan deze outfit toevoegen zoals een X-shirt, maar zonder de stijl en accessoires buiten beschouwing te laten.

Je favoriete sweatshirt met een mini-short of denimrok. Beide kleding vergezellen je zeker tijdens de week, maar misschien niet samen. Het sweatshirt weerspiegelt je stijl en persoonlijkheid, terwijl de short of rok je ultra mooi laat voelen.

Video: DIT KLEDINGSTUK LAAT JE DIKKER LIJKEN!!! FASHION DILEMMA'S #76. iamtheknees (November 2019).