Mode

Vertel me je leeftijd en ik zal je vertellen welke outfit outfit het beste bij jou past

Het terugkerende probleem bij het verlaten van de club is de "Wat moet ik dragen?". We laten een lijst met de kostuumsuggestie achter op basis van uw leeftijd. U hoeft het advies niet volledig op te volgen, u kunt zelfs de look kiezen, afhankelijk van de leeftijd die u wilt zien. Het punt is dat ze als inspiratie dienen.

18 en 19 jaar oude, lichte jurk

Je bent de eerste in de clubs, het is je kans om te schitteren. Een casual maar flirterige outfit is perfect om je eerste jaren van volwassenheid te vieren. Bovendien is deze look jeugdig zoals jij, ze zullen perfect voor elkaar zijn.

20 en 21 jaar oud, outfit met persoonlijkheid

Je bent in het tijdperk van jezelf definiëren, dus gebruik je persoonlijkheid en stijl om je te onderscheiden van de rest. Laat je natuur aan het licht komen met een shirt van je favoriete band, mini-short of minirok en hakken.

22 en 25 jaar oude, flirterige jurk

Deze leeftijd is het exacte rijpheidspunt; dat wil zeggen, dat je het goede leuk vindt als Manzanita. Profiteer van je vaardigheden om het mooiste meisje in de club te zijn met een korte jurk, halslijn of smal.

Van 26 tot 30, rok of broek in de taille en korte top

De laatste outfit was om de rondingen die je hebt te verbeteren, dit is om ze te behouden. Nu is je metabolisme niet zo snel, maar om door te gaan met een geprofileerd lichaam raden we een rok of broek in de taille en een korte top aan.

Van 30 tot 35 jaar, korte jurk, elegant en glamoureus.

Je bent een volwassen meisje, maar je hebt nog steeds je jeugdstemmingen. Laat jezelf gaan en draag een korte jurk zonder de glamour te verliezen. Dat wil zeggen, draag geen jurk met riemen of te kort en strak. Houd je volwassenheid en verfijning. Je hebt meer geld, je kunt je een elegante, dure en fijne outfit veroorloven. Dus je toegang tot de club zal bijna automatisch zijn of je zult zelfs worden verward met een beroemdheid. Gebruik je outfit om je macht over de jongste te weerspiegelen.

Vanaf 36 jaar een catwalkwaardige outfit

Nu, met je gepolijste stijl, zullen je jeugdige uitstraling en je verlangen om door te gaan op het feest worden weerspiegeld in een supergepolijste outfit. Dat wil zeggen, een lange rok die modieus is, een goede top en designer schoenen. Je ziet eruit als de eigenaar van de plek en iedereen zal bij je willen zitten.

Video: HOE VRAAG JE IEMAND VERKERING? (November 2019).