Praatjes

Ariana Grande vreest dat haar ex Pete Davidson ook haar leven wil beëindigen

Pete Davidson, de ex-vriend van Ariana Grande heeft alarm geslagen op sociale media en in het leven van de zangeres. Het is een beetje lang om uit te leggen, maar ik zal proberen zoveel mogelijk samen te vatten.

Het blijkt dat Kanye West en Drake vochten op Twitter voor dingen die ze alleen begrijpen. En Ariana nam deel aan dit gevecht en vroeg hen om het gevecht van hun kinderen te stoppen omdat haar single en Miley's diezelfde avond werden gelanceerd.

Blijkbaar trof deze opmerking Peter diep, die minuten later op zijn Instagram-account schreef: “Ik wil echt niet meer op deze aarde zijn. Ik doe mijn best om hier voor je te blijven, maar ik weet niet echt hoe lang ik het nog kan volhouden. Ik heb alleen geprobeerd mensen te helpen. Onthoud dat ik het je heb verteld. 'Om je account vrijwel onmiddellijk te verwijderen.

Dit bericht bleef niet onopgemerkt en verschillende beroemdheden van het medium reageerden op Twitter ernstig gealarmeerd. Onder hen Ariana Grande, die, zoals u zich zult herinneren, slechts enkele maanden geleden de zelfmoord van haar voormalige Mc Miller heeft geleden.

Dus de berichten gericht aan Pete verschenen snel en zelfs zijn kantoor ging geven. “Ik weet dat je iedereen hebt die je nodig hebt en ik ben niet een van hen, maar ik ben hier ook. Ik wilde echt geen kwaad doen. Ik wil alleen maar dat iedereen gezond en gelukkig is. Alstublieft, mijn God. "

Uiteindelijk wisten we niet of ze allebei aan de telefoon konden praten of in welke staat Pete Davidson is. We hopen oprecht dat het goed met je gaat en dat dit alleen in een bitter drankje blijft.