Mode

10 giftige gewoonten waardoor je partner van je weggaat

Sentimentele relaties kunnen soms een probleem worden dat we zelf veroorzaken vanwege onzekerheden en giftige gewoonten die we niet uit eerdere ervaringen hebben kunnen elimineren. In veel gevallen kunnen deze zelfs uit onze kindertijd komen om de interactie te zien die onze ouders voor ons hadden.

Daarom wil ik je nu een sopje koud water geven en proberen je de fouten (giftige gewoonten) die je op dit moment zou kunnen maken, te realiseren en die slijtage in je relatie zou kunnen veroorzaken. Ik adviseer je dat als je ze doet, ze analyseert en gezonder begint te handelen, en je zult zien dat het leven met je partner degene zal zijn waar je altijd van hebt gedroomd!

Als hij ze met u doet, laat hem deze inhoud zien en vraag hem om samen te werken om het op te lossen. Wees niet bang om je gelukkig te voelen.

Laat hem niet praten en luister nooit naar hem

Je tijd delen met iemand die letterlijk niet luistert of je niet laat praten, is erger dan alleen zijn. Besteed aandacht aan die kleine dingen die hem interesseren en onthoud dingen die belangrijk voor hem zijn. Vraag hem wat hij denkt over verschillende onderwerpen, laat hem niet zelfbewust voelen.

Dat je beslissingen voor hem neemt

Als hij hem niet toestaat deel te nemen aan beslissingen waarbij hij ook betrokken is, voelt hij zich links nul. Neem het belang en respect dat je verdient.

Word altijd het slachtoffer

Veel vrouwen doen dit als ze weten dat ze de schuld hebben en omdat ze het niet accepteren, 'keren ze het om' en geven ze hun partner de schuld. Soms doen ze zelfs een enorm drama om het te krijgen.

Ik weet niet hoe ik me moet verontschuldigen

Pride zal uw partner vroeg of laat dragen, er rekening mee houden en als oprecht advies.

Sluit de dingen die je voelt of denkt

Durf jezelf te openen en uit te drukken wat je echt denkt op dit moment. Onderdruk of bewaar niet al die gevoelens, want vroeg of laat zul je ontploffen ... en niet precies op een positieve manier. Je partner zal het waarderen dat je hem de dingen vertelt die er in je leven gebeuren. Laat hem zich niet buitengesloten voelen van je leven.

Boos worden als hij het niet met je eens is

Woedeaanval of stoppen met praten is niet de volwassen manier van handelen. Als hij het daar niet mee eens is of niet van iets houdt, kun je hem dat niet kwalijk nemen. Iedereen is vrij om zijn eigen smaak en ideeën te hebben, hoe verschillend ze ook zijn.

Huil als hij je ongemakkelijke waarheden vertelt

Een echt koppel is degene die je dingen vertelt zoals ze zijn en niet zoals je verwacht dat ze altijd luisteren.

Chanteer hem emotioneel zodat hij de controle kan houden

Dingen uitvinden zoals "Ik denk dat ik zwanger ben", "Ik voel me slecht, kom en zorg voor me," enz ... dus ik ben altijd bij je, het is echt ziek.

Behandel hem als een zoon en niet als een paar

Dwing hem niet om de dingen te doen die u goed lijken. Corrigeer hem niet alsof hij een klein kind was en behandel hem niet alsof hij van jou afhankelijk was. Als er iets is dat je niet leuk vindt aan hem, praat er dan over en behandel hem als je partner, niet als je zoon.

Jaloezie zonder reden

Het controleren van haar mobiele telefoon zonder dat hij je redenen geeft om jaloers te zijn, of boos te worden omdat ze onder andere het commentaar van een vriend gaf, is iets dat hem vroeg of laat zal vermoeien. Als u zich onzeker voelt over zijn gevoelens jegens u, stel hem dan de vraag rechtdoor en laat hem ophelderen wat hij voelt.

Ik hoop dat deze oprechte tips je helpen en inspireren om op dit moment of in de toekomst een betere relatie te hebben.

Volg ons op Instagram om deel te nemen aan onze dynamiek.

Video: Suspense: Stand-In Dead of Night Phobia (November 2019).