Praatjes

Juan De Dios Pantoja heeft het kapsel dat je moet dragen tot je afstuderen

Onze lieve Juan De Dios Pantoja heeft links en rechts notities gemaakt. Eerst werd ze beschuldigd van slechte echtgenoot na het opnemen van Kimberly die vreselijke pijn leed, terwijl hij haar comfortabel vanaf de bank opnam (als je het gemist hebt klik HIER). Toen werd hij op sociale netwerken aangevallen omdat hij geld stootte voor het geven van geld aan mensen die de straat nodig hadden (als je deze niet zag, klik dan op HIER)

En niet blij om dit soort controverse te genereren, ging hij met zijn enorme met mascara gevulde tabbladen pronken in zijn Instagram-verhalen en hij merkte het niet eens totdat zijn fans hem opmerkten (je moet dit zien, dus klik HIER)

Maar nee, als je dacht dat dat alles was, mis je de kers op de taart. In zijn laatste verhalen heeft hij trots de prachtige vlecht die hij in zijn haar draagt, die voor elke afstudeerjurk waardig is.

Maar dat is prima, uiteindelijk, als het nummer niet werkt, zou ik heel goed een zelfstudiekanaal kunnen krijgen, zodat we kunnen leren make-up op te doen en ons haar zoals hij te kammen.

Ik denk dat in plaats van het nummer @Juandedios_P te geven, je zelfstudiekanaal moet verwijderen zodat we leren dezelfde vlechten te maken als hij. pic.twitter.com/1M4vIcRMA2

- Celebs Stories (@Psico_Estefany) 5 juli 2019

Video: RESPUESTA A EL FALSO DIOS Juan De Dios Pantoja (December 2019).