Categorie Praatjes

Kanye West veranderde zijn naam
Praatjes

Kanye West veranderde zijn naam

Het lijkt erop dat de dramakoningin in deze familie niet Kim Kardashian is maar Kanye West. Deze man houdt ervan om controverse rond hem te genereren en niet precies de goede. Eerst steunde hij president Trump en beweerde hij dat hij ook een muur zou laten bouwen als hij president was. Hij beweerde later dat de slavernij een beslissing was geweest van de mensen die eronder leden.

Lees Verder
Praatjes

North West is de volgende koningin van contouren

Welnu, ze zeggen dat de appel niet erg ver van de boom valt, en Noordwest is het bewijs dat dit gezegde niets anders is dan de pure waarheid. NORTH komt voor de schoonheidstoeroe-troon 👑 pic.twitter.com/1W9O7K2fvs - KimKanyeKimYe (@KimKanyeKimYeFC) 13 september 2018 Het was haar trotse moeder die op haar Instagram-account twee video's deelde waarin we kunnen zien hoe weinig Noord de Kim's make-up om haar eigen versie van de contour te maken, ziet ze Kim dagelijks doen.
Lees Verder
Praatjes

Kylie Jenner en Jordyn Woods werden gearresteerd door de politie

Jordyn Woods werd uiteindelijk 21 en vierde niet alleen de lancering van de make-upcollectie waarin hij samenwerkte met zijn beste vriend Kylie Jenner. Maar hij maakte een gedenkwaardig feest naast de mensen van wie hij het meest houdt in dit leven. Via zijn Instagram-account deelde Jordyn veel details over dit geweldige evenement.
Lees Verder
Praatjes

Aislinn Derbez veronderstelt dat haar vierkanten zijn teruggekeerd

“Ik wil dit opdragen aan al die postpartum moeders die de sociale druk voelen om weer normaal te worden; waaraan we ons slecht hebben gevoeld om andere moeders te zien die 'geweldig lichaam' veronderstellen of die 'perfect' zijn alsof er niets is gebeurd met iets dat is bevallen. Omdat er niets verder weg is van de realiteit van de overgrote meerderheid ... uff hoeveel schade doet het ons aan?
Lees Verder
Praatjes

North West debuteert op zijn eerste catwalk

De kindertijd van kinderen heeft nu niets te maken met wat we hadden. De leuke straatgames zijn vervangen door games op de mobiele telefoon of tablet. Voordat je je aankleedde voor de lol, droomde je ervan astronaut, leraar, dokter, enz. Te zijn, en nu wil je gewoon beïnvloeders zijn of een parade maken op modeshows.
Lees Verder
Praatjes

Sofía Niño de Rivera geeft het nieuws dat ze zwangere foto's is!

Na enkele maanden van geruchten over een mogelijke zwangerschap heeft Sofía Niño de Rivera eindelijk bevestigd dat ze wacht op haar eerste baby. En het is niet dat hij net het nieuws heeft geleerd, de foto's die hij op zijn Instagram-account publiceerde laten een buik zien van minimaal 5 of 6 maanden zwangerschap. Het lijkt erop dat de cabaretier graag de belangrijke dingen in zijn leven geheim houdt.
Lees Verder
Praatjes

Mariale ontmoette Kylie Jenner tijdens het Beyoncé-concert

Mariale reisde naar Los Angeles om het Beyoncé-concert bij te wonen. Maar de meester van de video's op YouTube was niet op dezelfde manier aanwezig als de 90 duizend mensen die naar 'Koningin B' gingen kijken. Mariale keek naar het hele concert vanuit het comfort van een luxe doos in het gezelschap van een groep vrienden.
Lees Verder
Praatjes

Kylie Jenner laat zien hoe Stormi haar niet laat opstijgen

Het krijgen van een baby is een fulltime baan, en het maakt niet uit of je Kylie Jenner bent en alle nanas van de wereld tot je beschikking hebt, er zijn dingen die alleen jij als moeder kunt doen. Troost bijvoorbeeld je baby wanneer hij niet wil dat je haar alleen in zijn wieg laat liggen. Dit is precies wat er met de jonge moeder gebeurde, die besloot het tedere moment met haar miljoenen volgers te delen.
Lees Verder
Praatjes

Nieuwe foto van zwangere Kylie Jenner onthult de enorme buik die ze had

De Kardashian realityshow heeft al momenten onthuld waarop we Khloé en Kylie helemaal zwanger kunnen zien. Zelfs de verwachte aflevering waarin Kylie voor het eerst haar pasgeboren draagt, werd al vrijgegeven ... En hoewel ze allebei enkele maanden geleden moeder werden, zijn ze nog steeds (en zullen ze) daten, nieuwe en niet-gepubliceerde foto's van dit paar van zussen die het mooiste stadium van hun leven delen.
Lees Verder
Praatjes

Vadhir Derbez gaf zijn eerste 'hater'-jas aan Kailani

Het voordeel van opgroeien in een gezin waar comedy door de aderen stroomt, is dat je je nooit zult vervelen, en minder als je de baby van het gezin bent, omdat ze ervoor zorgen dat je de beste jeugdherinneringen en verhalen hebt. En dit is precies wat er gebeurt met de gelukkige Kailani; Aislinn Derbez's dochter.
Lees Verder
Praatjes

Travis Scott neemt Kylie Jenner en Stormi mee in hun tennisschoenen

De liefde die Travis Scott en Kylie Jenner beweren is diepgaand en reëel, zelfs als ze hun relatie in volledige reserve houden. Stormi's aankomst in hun leven verenigde hen meer dan ooit en de rapper, hoewel hij het niet verbaal of vóór de camera's uitdrukt, heeft subtiele manieren om ons te laten weten dat hij helemaal verliefd is op zijn familie en deze nieuwe fase.
Lees Verder
Praatjes

JLO's armen hebben Hulk net belachelijk gemaakt

“Gevoel als een supervrouw na de show van vanavond! Toen ik aan deze race begon, dacht ik dat omg 15 shows in 27 dagen veel zijn ... maar ik beloofde dat in plaats van me te laten opraken, ik uiteindelijk nog sterker zou zijn ... Ik zal werken en in de beste vorm van mijn leven zijn ... Er waren momenten dat ik moe was en er waren uitstapjes en ik moest mijn trainingen aanpassen waar ik kon ...
Lees Verder
Praatjes

Kylie Jenner laat zien hoe haar vrijdag is nu ze een moeder is

Als je denkt dat het leven niet verandert na het krijgen van een baby, kan Kylie Jenner je misschien een beetje realiteitszin geven. De jonge moeder van 21 jaar deelde met haar meer dan honderd miljoen volgers op Instagram, twee foto's waarin ze liet zien hoe haar vrijdagavonden er nu uitzagen. In een van de afbeeldingen zien we haar in pyjama's, terwijl ze aan haar make-upmonsters werkt en in haar eigen woorden "Stormi's babyboeken maken".
Lees Verder
Praatjes

Ken je de knappe broer van Gael García Bernal al?

Dario Yazbek is de halfbroer van de acteur Gael García Bernal en, dankzij zijn rol in de nieuwe Mexicaanse Netflix-serie, 'La casa de las Flores', de nieuwe favoriet in sociale netwerken. Ondanks dat het de halfbroer van Gael is, stelt Dario dat de twee een geweldige relatie hebben en dat ze echt verenigd zijn.
Lees Verder
Praatjes

Kim Kardashian stopt make-up niet op North West

Een paar dagen geleden liet Kim Kardashian vol trots zien hoe haar eerstgeborene debuteerde in haar eerste kindermodeshow. En het lijkt erop dat dit evenement de diva heeft ontketend die in het noordwesten sliep, omdat nu blijkt dat het kleine meisje van slechts 5 jaar het mama-make-upteam heeft gestolen om het in haar voordeel te gebruiken.
Lees Verder
Praatjes

Kylie Jenner kreeg de tas die haar make-up waardig was

Kylie Jenner is zonder twijfel de koningin van de make-up. En ik zeg het niet, je miljardair-imperium spreekt voor zich. En zoals elke koningin, ontbrak er maar één ding ... haar kroon! Maar omdat deze de laatste tijd niet erg modieus zijn, kreeg de koningin van Instagram een ​​tas die de moeite waard was om de plaats van een traditionele kroon in te nemen.
Lees Verder
Praatjes

Kanye West veranderde zijn naam

Het lijkt erop dat de dramakoningin in deze familie niet Kim Kardashian is maar Kanye West. Deze man houdt ervan om controverse rond hem te genereren en niet precies de goede. Eerst steunde hij president Trump en beweerde hij dat hij ook een muur zou laten bouwen als hij president was. Hij beweerde later dat de slavernij een beslissing was geweest van de mensen die eronder leden.
Lees Verder
Praatjes

Manelyk concurreert met Kylie Jenner in dezelfde jurk

Kardashian en Jenner zijn hun hele leven bekritiseerd voor het kunstmatig verkrijgen van hun beroemde bochten; toevlucht nemen tot esthetische procedures, in plaats van zich te houden aan een dieet en oefeningsroutine. En terwijl onze lieve Manelyk ook hulp kreeg van liposuctie, heeft ze nog meer verdienste omdat ze erin geslaagd is om haar figuur op een indrukwekkende manier te behouden en te verbeteren.
Lees Verder
Praatjes

Dit is hoe Vadhir Derbez zijn nicht Kailani hypnotiseert

Vadhir Derbez's goede humor maakt hem langzaam Kailani's grappigste oom; en ik twijfel er niet aan dat wanneer dit kleine meisje opgroeit, ze hem ook kiest als haar favoriete oom. Eerst gaf de knappe acteur Kai de coolste jas in het universum. En nu geeft zelfs privé-serenade de kleine nakomelingen.
Lees Verder
Praatjes

Het is eindelijk gebeurd! Kim Kardashian kleedt zich aan met geld

Zeker, de vraag is ooit bij jou opgekomen, wat doet Kim Kardashian met zoveel geld? Waar gebruikt hij het voor? Wel lieve eslamoditas, het antwoord is eindelijk gekomen, en op welke manier! Het blijkt dat een van de beste vrienden van Kylie Jenner jaren was geworden, en de viering was vrijwel de hele Kardashian-familie, inclusief Kim, die met haar gebruikelijke manieren het feestvarken zelf overschaduwde met een volledig gestempelde pak rekeningen.
Lees Verder